0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Haziran 2016 Pazartesi 00:00:00 - Güncelleme:13 Haziran 2016 Pazartesi 10:13:00

Türkiye düşmanı FETÖ'cü haham

Muhammed Ali'nin cenazesinde Türkiye aleyhine küstahça sözler sarf eden Lerner'ın gerçek yüzü ortaya çıktı.

Efsane boksör Muhammed Ali’nin toprağa verilmesinin ardından ünlü isimlerin de konuşma yaptığı son törende söz alan ABD'nin en tanınan hahamlarından Michael Lerner, skandal bir konuşmaya imza atarak “Türkiye söyleyin, Kürtleri öldürmeyi bıraksın” demişti. Muhammed Ali’nin cenaze törenini provoke ederek Türkiye’ye karşı küstahça sözler sarf eden Haham Lerner'ın, FETÖ destekçisi olduğu ortya çıktı. 

ÖDÜL BİLE VERDİLER 

Terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen’in ABD’deki en yakın adamlarından biri olan Dr. Jon Pahl'ün, Haham Michael Lerner’a övgüler yağdırdığı bilgisine ulaşıldı. Pahl, örgütün bir konferansında Haham’a “Sayın Lerner, hareketimizin gönüllüleri gibi düşünen biri. Katkıları için teşekkürler” demişti. Öte yandan mütevelli heyetinin birçoğu FETÖ’cü şahıslardan oluşan Amerika’daki Atlantic Enstitü’sü 2005 yılında Haham Lerner’a ödül verdiği de ortaya çıktı. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX