0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Ağustos 2015 Salı 00:00:00 - Güncelleme:25 Ağustos 2015 Salı 10:34:00

Şehide, 'Paralı asker' Demirtaş'a 'Bravo'

PKK’nın ve HDP’nin her fırsatta savunuculuğunu yapan Ahmet Hakan’ın, vatan müdafasında şehit olan askerlere “Onlar maaş aldıkları için şehit olmaz” diyerek alçakça saldırdığı ortaya çıktı.

Ahmet Hakan, lüks yatlarda sabaha kadar partiler yaparken, Nişantaşı’nda binlerce liralık yıllanmış şarap yudumlarken, "maaş alan asker" dediği mehmetçikler sınırda nöbet tutup, vatanı korumak için canlarını feda ediyorlardı. Ancak Ahmet Hakan, rahat rahat keyif çattığı sırada bir köşe yazısı yazarak, devletten maaş alan askerlerin şehitlik mertebesine ulaşamayacağı şeklinde iğrenç bir iftirada bulundu. 

SELAHATTİN’E BRAVO 

Vatanı korurken can veren askerleri şehitten saymayan Ahmet Hakan, eli kanlı terör örgütü PKK ile kol kola giren HDP’nin Eş Genel Başkanı Demirtaş’ı köşe yazılarından parlatmaya da tüm hızıyla devam etti. Teröristlere özgürlük savaşçısı diyen, “silah bırakın” çağrısı yapamayan Demirtaş’ın sözlerini allayıp pullayıp, “Bravo Demirtaş” diye köşe yazısı yazdı. 

SEN Mİ KARAR VERECEKSİN? 

Kendisinin oruç tutup tutmadığı ile ilgili tartışmalara ilişkin “Sen Allah mısın ey alçak” diye köşe yazısı yazan Ahmet Hakan, “Maaş alan askerler şehitlik mertebesine ulaşamaz” diyor. Biz de Ahmet Hakan’ın uslubu ile soruyoruz. Bir askerin şehit olup olmadığına sen mi karar vereceksin ey alçak? 

ŞEHİT DERNEKLERİ ÖFKELİ 

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Güner, “Bu insanların şehit olup olmadığına Ahmet Hakan mı karar verecek? Sen bu ülkenin anayasası üzerinde bir adam mısın? Sen diyanet işleri başkanı mısın? Ahmet Hakan’a mı soracağız? Hiç utanmıyor mu? Kendisini bu çirkin sözlerinden dolayı esefle kınıyorum” dedi.
 
CEVAP BEKLEYEN SORULAR

Ey Aydın Doğan! Vatan için göğsünü teröristlere siper eden subayları, askerleri şehitten saymayan bu hergeleyi ne kadar daha gazetende tutacaksın? Ey Şehit abisi Yarbay Mehmet Alkan, maaş aldığı için kardeşini şehitten saymayan bu hergeleye bir cevabın yok mu?  Ey savcılar! Teröre ve terörist apaçık destek veren Ahmet Hakan için neden harekete geçmiyorsunuz? 

BİNBAŞI'NIN KEMİKLERİ SIZLADI

Eli kanlı  teröristler tarafından pusuya düşürülerek eşi ve kızının gözü önünde şehit edlin Binbaşı Arslan Kulaksız'da devletten maaş alan rütbeli bir askerdi. Aynı saldırıda kendisi de yaralanan şehidin eşi, Kulaksız'ın tabutu başında asker selamı vermiş, "Hainleri asla sevindirmeyeceğiz"  demişti.

AHMET HAKAN NE DEMİŞTİ?

18 Temmuz 2010 tarihli Hürriyet Gazetesi’nde kaleme aldığı köşe yazısında şehitliğin tanımını yapan Ahmet Hakan’ın terörü cesaretlendiren, “Maaş alan askerler savunma yaparken öldürüldüklerinde şehit olmazlar” şeklindeki sözlerine tepki yağdı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX