0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Mayıs 2015 Perşembe 13:06:00 - Güncelleme:28 Mayıs 2015 Perşembe 13:09:00

Erdoğan'dan Demirtaş'a sert yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da otobüs şoförleriyle buluştu.

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek, "Bak evde, kahvede gazoz açacaksanız, davet edin gelir. 'Gazoz açılacak' deyin gelir. Hiçbir fırsatı kaçırmaz. Evde konserve, yufka mı açacaksınız Cumhurbaşkanı'nı çağırın" sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cevap geldi.
 
Erdoğan, "Bir başkası çıkmış, 'Cumhurbaşkanı nereye çağrılsa gidiyor, evde konserve mi yapacaksınız, yufka mı açacaksınız, çağırın gelir' diyor. Evet ben, milletin çağırdığı her yer bugüne kadar gittim, bundan sonra da giderim. Milletimin çağırdığı her yere gittim giderim. Bu benim için ayıp değil şereflerin en büyüğüdür. Ben zaten oralardan geliyorum. Oralarda büyüdüm" dedi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti: "Doğu'da, Güneydoğu'da Kürt kardeşimin duygularını istismar edip İstanbul'da Beyaz Türklerle kadeh tokuşturmuyorum. Böyle bir derdim de yok. Diyarbakır'da sözde bir müftü, Eskişehir'de eşcinsel aday biz göstermiyoruz. Böyle bir derdimiz de yok. Ege'de, İç Anadolu'da, Karadeniz'de demokrasi ve özgürlük nutukları atıp, bölgede insanları hayatlarından bezdirircesine tehdit etmedik, etmiyoruz. Bizim böyle bir şeyimiz yok ve maalesef aynı şekilde 'milliyetçiyim' diyip bölücü örgütün güdümündeki partiyle, paralel örgütle aynı dili de kullanmadık, kullanmıyoruz."

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX