0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Eylül 2015 Çarşamba 10:37:00 - Güncelleme:02 Eylül 2015 Çarşamba 10:38:00

Ahmet Altan'dan canlı yayında tehdit!

Koza İpek Grubu'na yönelik operasyonlarla ilgili FETÖ kanalına konuşan Ahmet Altan, program boyunca Erdoğan'ın adını ağzından düşürmedi, darbe tehditleri savurdu.

Koza İpek Grubu'na, FETÖ'yü finanse ettiği gerekçesiyle yapılan operasyonu Bugün TV'de değerlendiren Ahmet Altan, hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Parti'yi, hem de halkı 1 Kasım seçimleri üzerinden tehdit etti. 

"AK PARTİ 1 KASIM'I KAZANIRSA DARBE OLUR"

Altan, AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerini kazanması durumunda devamının savaş, iç savaş ve darbe olacağını söyledi. 

Son operasyonla birlikte iyice kendini kaybettiği gözlenen Ahmet Altan'ın, her iki cümlesinden birinde "Erdoğan" demesi, sürekli olarak Erdoğan nefreti üzerinden tezviratlara sarılması dikkat çekti. 

Öte yandan, adeta hipnotize olmuş gibi program boyunca "Türkiye Erdoğan'ı başkan yapmayacak" cümlesini tekrarlayan Altan, “kimse ses çıkarmazsa AK Parti’nin balyozu hepimizin kafasına inecek” diyerek toplumun bütün kesimlerini kışkırtmaya yönelik bir çaba içerisine girdi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX