0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mayıs 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:24 Mayıs 2019 Cuma 08:00:00

'Hamileyim'

Bebek beklediği iddia edilen Hazal Kaya, iki gün önce 'Doğum ne zaman' diyen gazetecilere, 'O sizin uydurmanız' demişti. Heyecandan o cümleyi kurduğunu söyleyen oyuncu, '11 haftalık hamileyim' itirafında bulundu. 

Meslektaşı Ali Atay'la 6 Şubat’ta dünya evine giren Hazal Kaya’nın hamile olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Rol aldığı dizide de hamile olan Kaya, önceki gün Nişantaşı’nda “Doğum yaklaşıyor” diyen gazetecilere “O sizin uydurmanız” diyerek kafa karıştırmıştı. Güzel oyuncu yapılan yorumlar karşısında daha fazla sessiz kalamayarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. “Açıklamaktan çok mutluluk duyuyorum ki evet hamileyim. Bebeğimiz tam 11 haftalık oldu” diyen Hazal Kaya, ilk 2 ay bebek için hassas zamanlar olduğu için haberi basınla paylaşmak istemediklerini dile getirdi.  'Dün sokakta karşılaştığım magazin muhabiri arkadaşımızın ‘Doğum yaklaşıyor’ demesine cevaben heyecandan verdiğim cevap yanlış anlaşılınca durumu anlatıp paylaşmak istedim' diyen ünlü oyuncu, paylaşımını şu sözlerle bitirdi:  'Son kontrolümüz çok iyi geçti. Şimdi çok şükür her şey yolunda, bebek gayet sağlıklı, biz de çok mutluyuz. İlk 3 ayı atlattık, devamı daha eğlenceliymiş öyle diyorlar, eminim yollayacağınız güzel enerjilerle daha da güzel geçecek. Teşekkür ederiz.”   

Hazal Kaya açıkladı 

İki gün önce Nişantaşı'nda kameralara yansıyan Hazal Kaya, aldığı kilolar ve giydiği bol kıyafetle dikkat çekmişti. 'Doğum yaklaşıyor' diyen muhabire de ters çıkmıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX