|
Karıcığım eşyaları bizim ortak çalmış
ADANA'da Kadir Acay'a ait beyaz eşya mağazası önceki gün soyuldu. Dükkanından 50 bin YTL'lik mal çalındığını belirleyen Acay soluğu poliste aldığı ve hissedarı Murat B'den şüphelendiğini söyledi. POLİS, Murat B'yi gözaltına aldı ve sorguladı. Ardından da malları Murat B'nin kiraladığı bir depoda buldu. Eşyalara kavuşan Kadir Acay, olay yerinden eşini arayıp, 'Malları bizim ortak çalmış' diye haber verdi.
Krediyi batıran arkadaşını vurdu KARTAL'da 50 yaşındaki Turhan Davulcu, bir süre önce birlikte cezaevinde kaldığı arkadaşı Bekir Kılıççeken ile ortak iş yapmaya karar verdi. İkili, sermaye için 20 bin YTL kredi çekti. Ancak açtıkları market kısa sürede iflas etti. Bunun üzerine Davulcu, krediyi batırmakla suçladığı arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan zanlı, önceki gün tutuklandı. Levent ALBAYRAK
Restoranda silahlı çatışma İSTANBUL Maltepe'de bir restoranta giden Tekin Gülsuyu, bir süre sonra yan masadakilerle tartışmaya başladı. Bunun üzerine Gülsuyu garsonlarca dışarı çıkartıldı. Olayı hazmedemeyen Gülsuyu, silahını çekince ortalık karıştı. Çatışmada önce göğsünden vurulan sonra da dayak yiyen Gülsuyu öldü. Barış YILDIRIM
Mayıs seli! YARIM saatlik yağmurda Adana sele teslim oldu. Türkiye'nin 5'inci büyük kenti Adana'da, yarım saat yağan yağmur hayatı felç etti. Arabalar yollarda mahsur kalırken, bir çok ev, okul ve işyerini sular bastı. Vatandaşlar, dere yatağını andıran caddelerden karşıya geçmek için kayık kullanmak zorunda kaldı. Yener EKİNCİ
Boksör kızın acı sonu TRABZON'da 1 Mayıs'ta geçirdiği kazada ağır yaralanan 16 yaşındaki boksör Gülcan Akbulut'un beyin ölümü gerçekleşti. Türkiye üçüncüsü boksörün ölümü sevenlerini yasa boğdu. Genç kızın yaslı ailesi, 'Kızımız başkalarına hayat versin' diyerek organlarını bağışlama kararı aldı.
6 değil 7 kişiyi öldürmüş TRABZON ve İstanbul'da altı kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan caninin yedinci cinayetini adliye yolunda itiraf ettiği ortaya çıktı. Eyüp Terzi'nin 1999 yılında aynı köylüsü ve uzaktan akrabası Ali Terzi'yi küçük yaşta çocuğa cinsel tacizde bulunduğu ve soyadını kirlettiği iddiasıyla vurup öldürdüğü öğrenildi.
Okul bandolarının yarışı nefes kesti İSTANBUL'da ilk ve orta öğretim kurumlarının bando-tramet ve boru takımları arasındaki yarışmada dereceye girenler belli oldu. Burhan Felek Spor Tesisleri'nde 25 takımın katıldığı yarışmada, Marmara Koleji, özel okullar arasında İstanbul Birinciliğini kazandı. Genel sıralamasında liderliği Eyüp Oğuzcan Polat Lisesi aldı.
Danış Ailesi'ni Akgün teselli etti İSTANBUL Büyükçekmece'deki su parkı Aqua Marine'nin ortaklarından Emin Danış, annesi Ferice Nayman'ı kaybetti. Küba Camii'nde kılınan namazdan sonra ilçe mezarlığında son yolculuğunu uğurlanan Ferice Nayman'ın cenaze törenine Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün yanı sıra, ilçenin ileri gelenleri katıldı. Tahir YAMAN
|
|