|
Milli Piyango'ya fren
Umuda Yüce Mahkeme'den fren... Milli Piyango idaresi'nin özelleştirilmesinde Özelleştirme Yüksek Kurulu'na kurumun hak, alacak ve borçları konusunda karar verme yetkisi de sağlayan Yasa'nın ilgili maddesini iptal etti.
Doğan TV'ye ortak DOĞAN Yayın Holding, sahibi olduğu Doğan TV'deki hisselerinin yüzde 25'ini toplam 375 milyon Euroya Almanya'nın önde gelen medya grubu Axel Springer AG.'ye sattı. Doğan Yayın Holding'den Borsa'ya gönderilen yazıda ise 90 milyon 854 bin 185 adet hisseninsatışı konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi. (anka)
Para yok GAP bitmiyor GAP İdaresi Başkanı Muammer Yaşar Özgül, mevcut ödeneğin yetersizliği nedeniyle GAP'ın öngörüldüğü gibi 2010 yılında bitirilmesinin mümkün olmadığın söyledi. Arap ülkelerinin hala GAP'a büyük ilgi duyduğunun altını çizen Özgül, Güneydoğu'da yapılacak özel sektör yatırımları için çalışacak bir platform oluşturulduğunu söyledi.
|
|